Om GEOHJÄLP

GEOHJÄLP har funnits sedan 2006. Det började med att en kompis skulle bygga en sommarstuga. Han sökte en firma som tog på sig jobb åt privatpersoner, vilket visade sig vara svårt. Och så var bollen i rullning.......

 

Namnet GEOHJÄLP kommmer av att många som ringer frågar: "Kan du hjälpa mig med en sån där geoutredning eller vad det heter...?". Så tack alla ni som gav mig företagsnamnet!

 

GEOHJÄLP är en enskild firma och består just nu bara av mig, Maria Åström. Jag har gått Väg och Vatten på Luleå Tekniska Universitet (1988). Började min bana som stålkonstruktör i Stockholm. Efter en något krokig väg kom jag till Sundsvall 1994 och har sedan dess arbetat med projektledning, förorenad mark, geoteknik och enskilda avlopp.

 

Fram till maj 2014 var jag anställd på Sweco Envirónment i Sundsvall som projektledare inom förorenad mark, men arbetar nu helt i egen regi. Där hade jag rollen som seniorkonsult inom Sweco och satt med i det interna Riskbedömningsnätverkets kärngrupp.

 

Jag är även ordförande i SGF's kommitté som anordnar Grundläggningsdagen, en branschdag som varje år samlar ca 700 geoteknikintresserade.

 

För att kunna erbjuda mina kunder så heltäckande lösningar som möjligt samarbetar jag med flera andra små och stora bolag i branschen. I mitt kontaktnät har jag både geotekniker, VA-ingenjörer och miljöutredare med lång erfarenhet.

Kontakt: 070-6673949 eller geohjalp@telia.com

GEOHJÄLP

Aktiebolag

Innehar F-skattsedel